Η ΚRONE σε συνεργασία με την LIEBHERR δημιούργησαν το CELSINEO

Το τριπλό πακέτο – για την μέγιστη ασφάλεια

Αδιάλειπτα ταξίδια χάρη σε τρεις ανεξάρτητες μονάδες ψύξης

Αποτελεσματικότητα μέσω MODULARITY

Τρεις ανεξάρτητες μονάδες ψύξης εγγυώνται αδιάκοπο ταξίδι. Εάν η μία μονάδα αποτύχει, οι άλλες δύο διατηρούν την προκαθορισμένη θερμοκρασία. Οι μεγάλες, απρόβλεπτες διακοπές είναι παρελθόν. Το ΝΕΟ σύστημα CELSINEO επιτρέπει μεγαλύτερη ανεξαρτησία από προηγούμενους κατασκευαστές και τεχνικούς ψύξης. Αυτό αυξάνει την κερδοφορία του τρέιλερ.

Εξαιρετικά γρήγορο pulldown

Το CELSINEO μπορεί να κρυώσει έναν θάλαμο σε μια επιθυμητή θερμοκρασία πολύ γρήγορα (από +20 C έως -20 C), η οποία είναι εξίσου ανταγωνιστική.

Μέγιστη διαθεσιμότητα μέσω πλεονασμού συστήματος

Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα σκληρές στη μεταφορά εμπορευμάτων με ελεγχόμενη θερμοκρασία. Η τεχνική αξιοπιστία της CELSINEO διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή διαθεσιμότητα.

Η απόψυξη και η ψύξη μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα

Το CELSINEO εξασφαλίζει σταθερά σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας, με ταυτόχρονη ψύξη και απόψυξη. Οι κορυφές θερμοκρασίας ελαχιστοποιούνται – τα εμπορεύματα στον χώρο ψύξης διατηρούνται πάντα στην ιδανική θερμοκρασία.

Απτή ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Η αποστολή της CELSINEO είναι να παρέχει συνεχώς νέα ώθηση, που απορρέει από τις νέες εναλλακτικές λύσεις για τα logistics ψύξης που είναι τώρα διαθέσιμες. Η απλότητα αποτελεί σημείο αναφοράς όσον αφορά τη χρηστικότητα. Το CELSINEO προσφέρει εξαιρετικά γρήγορο pulldown, εξαιρετικά εύκολη λειτουργία και επισκευές με εξοικονόμηση κόστους λόγω του μικρού αριθμού ανταλλακτικών σέρβις.

Απλή λειτουργία

Το πάνελ στο εξωτερικό της μονάδας ψύξης είναι εύκολο στη χρήση χάρη στην απλή έγχρωμη οθόνη αφής. Η εσφαλμένη χρήση ή τα γλωσσικά εμπόδια δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο.

Εύκολη εξυπηρέτηση και συντήρηση

Εάν απαιτούνται επισκευές, ο βελτιωμένος σχεδιασμός της μονάδας ψύξης επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση plug-and-play. 

Εύκολη επιλογή συσκευής

Το Cool Liner από την KRONE με την καινοτόμο μονάδα ψύξης της Liebherr – ο ιδανικός συνδυασμός για μια σειρά διαφορετικών εφαρμογών μονής θερμοκρασίας, χάρη στην αποτελεσματική αρθρωτή ικανότητα ψύξης. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Αξιοπιστία μέσω ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Με το CELSINEO κάνετε μια έξυπνη επένδυση στη δυναμικότητα και στο χρόνο σας και κατά συνέπεια στα οφέλη για τους πελάτες σας. Το σταθερά χαμηλό λειτουργικό κόστος διευκολύνει τον προγραμματισμό του μέλλοντος. Ο τομέας των logistics βρίσκεται υπό τεράστια πίεση. Οι συνθήκες αλλάζουν όλο και πιο γρήγορα, γεγονός που ασκεί επίσης αυξημένη πίεση στα ταξίδια και τον εξοπλισμό. Το CELSINEO βοηθά τις εταιρείες να προγραμματίζουν το κόστος με μεγαλύτερη ακρίβεια. Το αποτέλεσμα: χαμηλό TCO (Συνολικό κόστος ιδιοκτησίας = κόστος απόκτησης, λειτουργίας και συντήρησης)

Δεν απαιτούνται πιστοποιημένοι τεχνικοί ψύξης

Τόσο το ρυμουλκούμενο όσο και η μονάδα ψύξης μπορούν να επισκευαστούν από έναν συνεργάτη σέρβις, ως one-stop shop. Η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να επιτρέπει την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη πελατών χωρίς να χρειάζεται ειδική πιστοποίηση.

Λιγότερα ανταλλακτικά και ταχύτερες επισκευές

Εάν απαιτούνται επισκευές, ο απλός σχεδιασμός της μονάδας ψύξης επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση plug-and-play της μονάδας.

Καλύτερη χρήση της χωρητικότητας του τρέιλερ μέσω της αρθρωτής λειτουργίας

Ο έξυπνος έλεγχος των μονάδων ψύξης εξασφαλίζει αδιάκοπες διαδρομές. Οι μεγάλες απρόβλεπτες διακοπές λειτουργίας ανήκουν στο παρελθόν – η διαθεσιμότητα μεγιστοποιείται.

Κατάσταση μονάδας ψύξης: ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!

Τα συστήματα ψύξης CELSINEO αποτελούν εγγύηση για ανώτερη ποιότητα και έχουν επικυρωθεί σε πολυάριθμες δοκιμές προϊόντων και πεδίου, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η διαθεσιμότητα και η αξιοπιστία της ψύξης.

1. Οι ενότητες

Οι τρεις ανεξάρτητες μονάδες ψύξης μπορούν να ελεγχθούν μεμονωμένα. Ακόμα κι αν μια από τις μονάδες αποτύχει, οι άλλες μονάδες παρέχουν συνεχή ικανότητα ψύξης και επομένως υψηλότερη απόδοση. Εάν απαιτούνται επισκευές, ο απλός σχεδιασμός της μονάδας ψύξης επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση plug-and-play της μονάδας.

2. Η ικανότητα ψύξης

Η προσαρμοσμένη ικανότητα ψύξης των μονάδων ψύξης εξασφαλίζει μια σταθερά σταθερή καμπύλη θερμοκρασίας με ταυτόχρονη ψύξη και απόψυξη. Οι τρομακτικές αιχμές θερμοκρασίας ελαχιστοποιούνται – τα εμπορεύματα στον χώρο φορτίου διατηρούνται πάντα στην ιδανική θερμοκρασία.

3. Το ηλεκτρικό σύστημα

Η εξαιρετικά αποτελεσματική διαχείριση των ηλεκτρικών εξαρτημάτων διασφαλίζει τη μέγιστη διαθεσιμότητα της μπαταρίας.

4. Ο έλεγχος

Έξυπνος έλεγχος και κατανομή ισχύος για λειτουργία ντίζελ και ηλεκτρική λειτουργία – με πλήρως αυτοματοποιημένη εναλλαγή.

5. Η λειτουργία

Το πάνελ στο εξωτερικό της μονάδας ψύξης είναι εύκολο στη χρήση χάρη στη διαισθητική έγχρωμη οθόνη αφής. Είναι τόσο απλό όσο ένα smartphone!

star

Το σύστημα CELSINEO τώρα και στην Ελλάδα!!!

Η ΤΡΙΑΝ ΕΛΛΑΣ Μ. ΕΠΕ, επίσημος αντιπρόσωπος της KRONE GmbH στην Ελλάδα, εξασφάλισε την παρουσίαση του θαλάμου με το νέο ψυκτικό μηχάνημα CELSINEO στην χώρα μας.

Ο θάλαμος θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη απο 30 Νοεμβρίου 2023 εως 13 Δεκεμβρίου 2023 όπου μπορείτε να δείτε από κοντά την μοναδική καινοτομία.

Επιπλέον στις 12 και 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και δωρεάν σεμινάριο απο πιστοποιημένους τεχνικούς της LIEBHERR για την χρήση, επισκευή και συντήρηση του συστήματος.

Μενού